Pagina en fase beta 
DefinedFines de Semana Gastronómicos octubre 2018

Fines de Semana Gastronómicos octubre 2018



text: 
Caps de setmana gastronòmics · Fines de semana gastronómicos · Gastronomic weekends

  • Del divendres 5 al diumenge 7 i del divendres 12 al diumenge 14 d'octubre
  • Del viernes 5 al domingo 7 y del viernes 12 al domingo 14 de octubre 
  • From Friday 5 to Sunday 7 and from Friday 12 to Sunday 14 of October 

  • Preu fix: 20€ (begudes a part). Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants. 
  • Precio fijo: 20€ (bebida aparte). Se recomienda confirmar disponibilidad en los mismos restaurantes.
  • Fixed price: 20€ (drinks not included). Please confirm availability with restaurants

Participen · Participan · Participants:

CAN FORN: 971 32 81 55 
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars. | Participa ambos fines de semana, de viernes a domingo, tanto almuerzos como cenas.| Participates both weekends, from Friday to Sunday, both lunches and dinners. 

CASABLANCA: 971 32 71 88  
Divendres nit, dissabte i diumenge migdia i nit | viernes noche, sábado y domingo mediodía y noches | Friday night, Saturday and Sunday lunch and suppers.

CHEZZGERDI FORMENTERA: 648 02 01 06 
Participa els dies 5, 7, 12 i 14 d'octubre. Migdia i nits | Participa los días 5, 7, 12 y 14 de octubre. Mediodía y noches | Participates  on October 5, 7, 12 and 14. Lunch and suppers.

CAMINITO: 971 32 81 06
Participa la primera setmana només nits, la segona setmana només divendres nit. | Primera semana solo noches, segunda semana solo viernes noche | First week open only nights, second week only Friday night.

CARMEN – HOTEL BLANCO: 971 32 84 51
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars.
Seran dos menús diferents, un el primer cap de setmana i un altre diferent el segon | Participa ambos fines de semana, de viernes a domingo, tanto almuerzos como cenas. Serán dos menús diferentes, uno el primer fin de semana y otro diferente el segundo.| Participates both weekends, from Friday to Sunday, both lunches and dinners. There will be two different menus, one the first weekend and another different the second one. 

FLOR DE SAL: 666 91 22 11 
Participa els dos cap de setmana, sopars de 19.00 a 22.30 | Participa ambos fin de semana, cenas de 19.00 a 22.30 | Participates both weekend, dinner from 7:00 p.m. to 10:30 p.m.

PINATAR: 971 32 81 37 
Participa els dos cap de setmana, només sopars | Participa ambos fin de semana, solo cenas | Participates both weekend, only nights.